JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A távirányítós pókjáték egy igazi pók tökéletes utánzata.  A játék valósághű formájú, élénk színekkel és mozgatható lábakkal készült, amelyektől úgy néz ki, mint egy igazi pók.  A pók mozgás közben hangokat ad ki, szemei ​​pedig vészjóslóan vörösen világítanak, ami még meglepőbbé teszi a megjelenését alkonyatkor vagy sötétben. A modell másik előnye a beépített gőzfejlesztő, amely lehetővé teszi a gőz kijutását a szájból.  A játék teljes egészében műanyagból készült, a test feketére festett és fehér és narancssárga részletekkel díszített. 
A szürke egér távirányító lehetővé teszi:
- előre mozgatást gőzkioldással
- 360°-os forgatást
- automatikus bemutató módot
- mozgást előre/hátra, balra/jobbra

A kis távirányítót könnyedén el lehet rejteni a ruhák vagy a takaró alá, még több valósághűséget és meglepetést adva. A rádióvezérlésű pók minden bizonnyal a viccek, csínytevések és szokatlan játékok szerelmeseinek tetszeni fog.

Pók mérete: 16x21x4  cm

A készlet tartalma:
- pók
- távirányító egér formájában
- mini víztartály
- USB töltőkábel

A távirányítóhoz 3 db LR44-es elem szükséges (nem tartozék), míg a pók beépített elemmel működik
Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a játék hosszú órákon át nyújt szórakozást és felejthetetlen élményeket a fiatal pókok szerelmeseinek.
A játék szemet gyönyörködtető, eredeti csomagolásba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on