JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Távirányítós tehervonat készlet vagonokkal, állomással

Remek tehervonat vagonokkal és állomással, távirányítóval rendelkezik, a szállított áruk kirakodó rendszerével, pályamódosítási lehetőséggel. 
Nagyszerű játék a vonatok iránt érdeklődő gyerekeknek, hosszú órákon át és a kis mozdonyvezetőnek is jó szórakozást nyújt .
A teljes vonatot egy modern tehermozdony hajtja, amelyre a készletben található vagonokat rögzítheti. A pályát 2 sebességgel előre, vagy 1 sebességgel hátrafelé tudja mozgatni. A sebességet egy karral ellátott infra távirányító szabályozza. A vasúti szerelvény teljes egészében műanyagból készült, minden részletre odafigyelve, ami nagyon valósághű megjelenést kölcsönöz. Minden játékhoz szükséges elemet tartalmaz, beleértve a vágányokat, útjelző táblákat, fákat, rakodóállomást és egy tehervonatot különféle kocsikkal. A sínek jellegzetes és egyszerű csatlakozási móddal rendelkeznek, ennek köszönhetően biztonságosak és tartósak a használat során. 
A vonathoz rögzíthető kocsik:
- üzemanyagtartállyal ellátott kocsi, 
- személykocsi és 
-kocsi fa szállítására. 
Szállításukra a sorban álló rönköknek fel- és kirakodó állomás van mellékelve, megfogóval és gépkocsival. A rámpa azon elemei, amelyek a nehéz rönkök szállítását segítik, mozgathatóak. Az elemek ilyen sokasága számtalan kombinációt tesz lehetővé, amikor szórakozás közben építünk útvonalat egy vonatnak.

A készlet tartalma:
- távirányító
- tehervonat
- tartálykocsi
- utas kocsi
- szállítókocsi 8 rönkkel
- fák 4 db.
- útjelző táblák és világítás (9 elem)
- teherautó rakodáshoz
- alagút
- pályák 32 db.
- a pálya keresztezése (3 elem)
- rakodóállomás (összecsukható)

A készlet 66 elemet tartalmaz.
Helyezzen 3 db 1.5V AAA elemet (nem tartozék) a mozdonyba és 2 db 1.5V AAA elemet (nem tartozék) a távirányítóba.
A mozdonyon és a távirányítón állítsa a kapcsolókat BE állásba. A készlet szinkronizálódik önmagával és elkezd dolgozni.

Ez az egyedülálló pálya tökéletes ajándék lesz a vonatok szerelmeseinek. A gondos kidolgozás és a számtalan részlet minden bizonnyal felkelti a gyermek figyelmét, és nem fogja megunni. A vonatok nagyszerű lehetőséget kínálnak a családdal vagy társaikkal való szórakozásra.
A készlet nagyon szép színes dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

Kategóriák