JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Tengeri csatahajók stratégiai társasjáték

Ez a hajós játék nagyszerű ötlet azoknak a gyerekeknek, akik szeretik az arcade játékokat. Egy ilyen játékkal ádáz tengeri csatát vívhatunk otthon. Csak szerelj fel fegyvertornyokat, válaszd ki a hajóink színét (minden játékosnak 10 van belőlük), helyezd őket megfelelően a táblára, és oszd el egyenlően a színes lőszereket. A csomag tartalmaz egy táblát, két lövésztornyot, hajókat két színben: kék és barna, valamint színes golyókat a lövöldözéshez.
Bedobjuk a labdákat a lövésztoronyba és indul a móka! A lövéshez nyomja meg a torony alatt található kék gombot. A golyók csúzliként repülnek ki, és megpróbálják kiütni az ellenfél hajóját. Félretesszük a megsemmisült hajókat, és a háború után számoljuk a veszteségeket. Az nyer, aki több ellenséges hajót semmisített meg, és a lehető legkevesebbet veszítette el belőlük, ezzel megőrizve előnyét a csatatéren.
A játékszabályok a játékosok elképzeléseitől függően eltérőek lehetnek, pl. a játékosok lőhetnek egy golyót egyszerre. A beépített táblának köszönhetően a színes golyók nem vesznek el. A játék teljes egészében műanyagból készült, minden részletre odafigyelve, így igazán fantasztikusan néz ki.

A készlet tartalma:
- tábla
- 2 ágyútorony
- 20 hajó + csapok (10 kék és 10 barna)
- 30 db színes golyó

Játékosok száma: 2

Méretek:
- hossza: 43 cm
- szélesség: 23 cm
- magasság: 9,5 cm
- golyó átmérője: 1,2 cm
- az edények mérete kb.: 3-4 cm

A gyermekek interperszonális készségei fejlesztésének egyik leghatékonyabb módja, ha különféle játékokat játszanak szeretteikkel. A társasjátékok, az arcade játékok, a kártyajátékok és egyebek fejlesztik az intelligenciát, azt a képességet, hogy hatékonyan kifejezzék önmagukat, és közvetítsék szándékainkat és vágyainkat mások felé.

A játék szép színes dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on