JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

3D toll, melynek köszönhetően háromdimenziós formákat hozhat létre, és itt csak a képzelet szab határt. A készlet színes betéteket tartalmaz, amelyek teljes hossza körülbelül 6 m, így azonnal elkezdheted a játékot. A "varázsceruzával" játszani nagyon egyszerű és intuitív, ugyanakkor hihetetlenül lenyűgöző. A toll rendkívül praktikus és könnyen használható, könnyű és mobil, bárhová magaddal viheted. Alkoss érdekes és meglepő mintákat, oszd meg kreativitásodat barátaiddal! Elég, ha a patront a megfelelő edénybe helyezi, és megnyomja a gombot a készülék felmelegítéséhez. Néhány másodperc múlva alakzatokat hozhat létre.

Hogyan működik a 3D toll?
A létrehozás megkezdéséhez csatlakoztassa a tollat ​​a tápegységhez az USB-kábellel, és nyomja meg a Start gombot.
Amikor a toll használatra kész, a készüléken lévő LED dióda megváltoztatja a színét. Ezután csak helyezze a tollban lévő izzószálat a kijelölt lyukba, és már kezdhetjük is az alkotást. Ha meg akarjuk változtatni a színt, egyszerűen távolítsuk el a korábban behelyezett izzószálat, és cseréljük ki egy tetszőleges színű patronra. 
FIGYELMEZTETÉS! A még meleg tollal való játék után távolítsa el az izzószálat a fúvókáról.

A készlet tartalma:
- 3D toll
- USB töltő
- PCL patronok (kb. 6 m)
- tolltartó
A toll hossza kb. 19 cm.

Játék után kapcsolja ki teljesen a tollat, és ügyeljen arra, hogy a patron ne maradjon a nyomtató fúvókájában, mert ez károsíthatja a játékot.
A 3D tollat ​​úgy tervezték, hogy biztosítsa a biztonságos játékot. A játék lehetővé teszi a térbeli képzelőerő és a szem-kéz koordináció fejlesztését. A szórakozás újdonság lesz a gyermekek számára, és nagyszerű alternatíva a számítógép vagy a tévé előtti üléshez. Egy saját készítésű figura dísze lehet egy büszke építész szobájának, vagy egyedi ajándék lehet egy szeretett embernek.

Ajánlott 6 éves kortól!

Csomag mérete: 20 x 13 x 6,5 cm

Kategóriák