JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Az összecsukható turistaasztal pótolhatatlan társ családi rendezvényeken, szabadtéri esküvőkön, kempingezésen vagy akár a kereskedelmi standokon. Lenyűgöző,  180 x 75 x 72 cm-es méretei  4-6 fő számára garantálják a helyet, biztosítva a kényelmet és a funkcionalitást minden résztvevő számára.

Szilárdsága ellenére az asztal rendkívül könnyű , így könnyen mozgatható és bárhol elhelyezhető.   

A masszív lábkialakítás reteszelőtartókkal megingathatatlan stabilitást biztosít, kiküszöbölve a rezgéseket és az ütéseket használat közben.  

A barna fát utánzó HDPE polietilénből készült asztallap  nem csak esztétikus felület, de ellenáll az időjárás viszontagságainak és könnyen tisztántartható is.

A csúszásmentes lábak  gondoskodnak arról, hogy az asztal még egyenetlen felületeken is stabil maradjon, így biztonságos használat közben.

Összecsukva az asztal kompakt, fogantyús bőrönddé válik, ami jelentősen megkönnyíti az asztal szállítását.

Beltéri és kültéri használatra egyaránt tökéletes, lehetővé teszi találkozók lebonyolítását bent, teraszon, kertben vagy természeti kirándulások alkalmával.

 

 

 
Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on