JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A kinetikus homok közkedvelt termék Tuban márkától. A dinamikus homok (más néven kinetikus homok) olyan speciális tulajdonságokkal rendelkező homok, amelyek állandó mozgásban vannak. Állagának köszönhetően szabadon átfolyik az ujjak között.
A dinamikus homok remek játék a gyerekeknek, rossz idő esetén helyettesíti a homokozóban való játékot. Bárhová magával viheti, otthoni, óvodai, iskolai játéknak is tökéletes. A homok nem szóródik szét– így formázható és könnyen tárolható a játék után. Újra felhasználható - nem szárad ki, hosszú ideig megőrzi állagát.

A készlet tartalma:
- 1 kg homok

A dinamikus homok előnyei:
- nem esik szét
- újrafelhasználható
- hipoallergén és biztonságos kisgyermekek számára
- nem piszkolja be a kezét

A homokkal való játék pozitív hatással van a gyermek fejlődésére. A játék serkenti a kreativitást, a képzelőerőt és fejlesztik a kismotorikát. Különleges szerkezete nagyon kellemes tapintásúvá teszi, stresszoldó hatással rendelkezik. Ráadásul játék közben a gyermeknek az elvégzett tevékenységre kell összpontosítania – ami így edzi a türelmet és nyugtató hatással rendelkezik.

A játék 3 éves kortól ajánlott.

A csomagolás méretei: 14 x 10 x 10 cm

 

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on