JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Tubi Jelly 6 színű zselé aktivátorral 3D tengeri figurák készítéséhez

Érezze magát fiatal vegyésznek, és figyelje meg, hogyan válik a gélből figura!
A Tubi Jelly egy új műanyag massza, amely megfelelő aktivátorral kombinálva lehetővé teszi háromdimenziós, zselés állagú figurák készítését.

Hosszúkás, zselés folyadékkal töltött palackok segítségével töltsd ki a sablonra rajzolt mintát, majd mártsd bele egy speciális aktivátorkeverékbe. Várjon néhány percet…
A 3D zselé készen áll!

A Tubi Jelly mesésen színes, rugalmas és kellemes tapintású. A velük való játék ötletes és kreatív.

A TUBI JELLY MERMAID készlet tartalma:
- 6 db 150 ml-es űrtartalmú gél folyadék, színekben: fehér, sárga, türkiz, lila, rózsaszín, arany
- 11 db aranyos tengeri figurás sablon
- egy tiszta fólia,
- 3 tasak aktivátorral 5 g,
- egy tál

Hogyan kell használni a Tubi Jelly-t?
1. lépés.
A készletben található téglalap alakú tartályban készítse elő a zselé keményítéséhez szükséges aktivátort. Ehhez öntse a port 400 ml hideg vízbe, és addig keverje, amíg a por teljesen fel nem oldódik.
2. lépés:
Válasszon ki egy fóliát a készíteni kívánt figura mintájával. Helyezze az elkészített sablont kemény felületre, majd - a tubusban lévő gélfolyadék segítségével - színezze ki a mintát.
Ha saját elképzelésed szerint szeretnél figurát készíteni, használd a készletben található sima, nyomat nélküli fóliát. A gélt különböző színekben, rétegesen, egymásra helyezve is felvihetjük. Lassan körvonalazzuk a fólián ábrázolt formát, először a kontúrok mentén, majd a minta közepébe húzva a zselés folyadékot. Ügyeljünk arra, hogy a zselés réteg ne legyen túl vastag, mert a túlzott mennyiségű zselés folyadék hatására a minta oldalra oszlik, és maga a zselé sokáig keményedik. Ha apró elemek vannak a mintán, mint például szem vagy arc - készítse el a végén, a festés utolsó szakaszában - hogy ne legyen idejük megolvadni.
3. lépés.
A figurát a fóliával, amelyre ráhúzták, mártsa be az aktivátorral korábban elkészített oldatba. Körülbelül 30 másodperc elteltével óvatosan mozgassa a fóliát, hogy a minta leváljon az aljáról. Amikor a figura szabadon lebeg, várjon min. 5 percet.

FIGYELEM!
Ha a festett sablont hosszú ideig az aktivátorban hagyjuk (azaz anélkül, hogy megráznánk, hogy a minta leválik), kiderülhet, hogy a mintát nem lehet eltávolítani a fóliáról, és minden letépési kísérlet tönkreteszi a munkája hatásait.

Amit szem előtt kell tartani:
1. A 3D figurák elkészítése után helyezze őket a vízbe. Ellenkező esetben kiszáradnak.
2. A figurák tartósságának növelése érdekében hagyja őket hosszabb ideig (akár néhány óráig) az aktivátorban.
3. Az aktivátor újrafelhasználható, így az első használat után ne dobja ki.

100% lengyel termék!
A kreatív játékok segítségével a kis művész szabadjára engedheti fantáziáját, melynek köszönhetően rendkívüli remekművek, élmények és alkotások születnek! Mindenképpen próbálja ki!

Kategóriák