JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Unikornisos 3D kristálykészítő készlet 

Egy varázslatos kristálykészítő készlet egyszarvúval minden kisgyermek számára ajánlott, aki szereti az élményeket és a kísérleteket.
A készlet használata nagyon egyszerű, és a hatás biztosan meglep. A kész egyszarvú figurát az előzőleg elkészített oldatba kell meríteni, majd várni kell, amíg a kristályok elkezdenek növekedni az egyszarvún. Ezután már csak meg kell szárítani a figurát, és megfelelő színeket kell adni neki. Valami varázslatos vár rád.
A természet csodáinak kísérletezése és felfedezése szórakozással kombinálva nagyszerű inspirációt jelent minden gyermek számára. Mindenféle élmény segít a koncentráció és a precizitás fejlesztésében.

A készlet tartalma:
- gipsz unikornis figura
- kristály homok
- 500 ml-es oldattartály 
- képi utasítások- piros, sárga, kék festékek
- ecset
- fapálca
- festéktartó

Elkészítés:
A zacskó teljes tartalmát öntsük egy edénybe, öntsünk 100 ml 100ºC-os vizet, nagy körültekintéssel, lehetőleg felnőtt felügyelete mellett, majd adjunk hozzá 450 ml hideg vizet, és alaposan keverjük körülbelül 3-5 percig, amíg teljesen fel nem oldódik.
Mindenképpen várja meg, amíg a folyadék lehűl. Ezután helyezze a gipszmodellt az oldatba, és figyelje meg a kristályosodási folyamatot 2-3 órán keresztül. Ennyi idő után hagyja száradni az egyszarvú modellt 12 órán keresztül. A következő lépés az egyszarvú díszítése saját elképzelése szerint. A saját maga által végzett munka gyönyörű szobadísz lehet, vagy ajándék lehet kedvesének.


FIGYELEM!
A kísérletet csak felnőtt felügyelete mellett végezze.
A készlet 8 évesnél idősebb gyermekek számára készült.

A készlet lehetővé teszi gyermeke számára, hogy megismerje a varázslatos világot, ami a jövőjét eredményezheti. A készlet a legapróbb részletekre is odafigyelve tökéletesen kifinomult.

Kategóriák