JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Űrlény formájú stresszoldó figura - 6 cm

Az űrlény formájú, kidülledt szemű stresszoldó játék olyan játék, amelynek célja a stressz és a feszültség csökkentése érzékszervi és manipulatív hatásokon keresztül.

A kis lény kiváló stresszoldó játék, mert manipulálásával ellazíthatja a feszült izmokat és csökkentheti a stresszt. Kezében vagy ujjaiban összezúzva feloldhatja a felgyülemlett feszültséget és javíthatja közérzetét.

Stressz-ellenes funkciójuk ellenére a nyurga lények játékszerként is használhatók manipulációhoz és érzékszervi felfedezéshez. A gyerekek játszhatnak velük, zúzhatják, nyújthatják, forgathatják és különböző formákká alakíthatják őket, ami fejleszti motoros készségeiket és kreativitásukat.

Az űrlény formájú stresszoldó kütyünek kidülledt szeme van, és ha megnyomod, egy nagy léggömböt fúj fel. Puha, rugalmas szerkezete lehetővé teszi a törést, préselést és dagasztást. A lénynek bájos, szép arca és kifejező szeme van, amelyek vizuálisan vonzóvá és kellemes tapintásúvá teszik.

Rugalmas, tartós anyagból készült, amely jól reagál a zúzásra és a nyomásra.

Az imádnivaló lény kis méretű, így könnyen hordozható és bárhol használható, otthon és kint egyaránt. A zsebében, táskájában vagy az íróasztalán tarthatja, hogy bármikor hozzáférhessen, amikor csökkentenie kell a stresszt.

Az anti-stressz játékok, beleértve a kis lényeket is, nagyon népszerűek, mivel hatékonyan csökkentik a stresszt, és különféle formákban és mintázatokban állnak rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő sima játékot.

A vicces squishy méretei: 6 cm

Ez egy stresszoldó játék, amely puha és rugalmas szerkezetének és barátságos megjelenésének köszönhetően hatékony eszköz lehet a stressz csökkentésére és a jó közérzet javítására gyermekek és felnőttek számára egyaránt. 

A játéknak nincs külső csomagolása. A játék színe nem választható, véletlenszerűen kerül kiküldésre, az ár egy játékra vonatkozik!

Kategóriák