JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Űrsikló rakéta hang- és fényeffektusokkal

Az űrsikló rakéta a galaktikus utazás szerelmeseinek való ajánlat. Minden kisgyermek arról álmodik, hogy felszálljon erre a csodálatos gépre, és igazi űrhajósnak érezze magát. A transzfer rész fémből és műanyagból készült. Fény- és hangeffektusokkal rendelkezik, melyek a kinyitandó szállítórész alatti gomb megnyomásával aktiválhatók. A gomb megnyomása után a sugárhajtómű hangját hallja, és a pilótakabinban kigyullad a piros lámpa. A játék felébreszti gyermeke nagy kíváncsiságát, ami segít fejleszteni a gyermek képzeletét és befolyásolja megfelelő fejlődését.

A készlet tartalma:
- űrhajó
- a fő harckocsi segédrakétákkal

Gyerekünk szórakozás közben felfedezheti a kozmikus eget, és eljátszhatja egy kis űrhajós szerepét, és ki tudja, a jövőben talán űrhajós vagy űrkutató lesz belőle. A játék felébreszti gyermeke nagy kíváncsiságát, ami segít fejleszteni a gyermek képzeletét és befolyásolja megfelelő fejlődését.

Kategóriák