JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Űrsikló rakéta hang és fényeffektusokkal

Az emberek mindig is kíváncsiak voltak az őket körülvevő világra. A fejlett technológiának köszönhetően nem csak a naprendszerünket tudjuk felfedezni.

Az űrbe küldött űrsiklók lenyűgöző találmányok, amelyek a gyerekek szemében is elismerésre találtak. Nincs is jobb, mint egy bátor űrhajóst játszani egy intergalaktikus küldetésben.

Tartalma:

- rakéta beépített akkumulátorral,

- indító platform,

- távirányító,

- CR1220 távirányító elem,

- USB töltőkábel,

- matricák.

A játék megkezdése előtt töltse fel az ütőt úgy, hogy a készletben található USB-kábellel a számítógéphez csatlakoztatja. Az ütőt töltés közben ki kell kapcsolni. A töltést egy piros dióda jelzi, amely teljesen feltöltött állapotban (kb. 40 perc) kikapcsol.

A rakéta törzse három habszivacs szárnyból áll. Felszállás előtt győződjön meg arról, hogy a szárnyak be vannak dugva a kék alapon lévő fülekbe. A fülek védelmet nyújtanak a szárnyak túl korai kibontása ellen. Ezután helyezze a rakétát az indítóállásba, és indítsa el úgy, hogy hosszan lenyomja a rakéta alján található gombot (kb. 2-3 másodpercig), amíg a folyamatos kék fény meg nem jelenik.

A felszálláshoz nyomja meg röviden a rakéta bekapcsoló gombját vagy a távirányító ON/OFF gombját, a kék fény villogni kezd, és néhány másodperc múlva az alaphoz rögzített kék lemez forog, először lassan, majd egyre gyorsabban. , amíg el nem nyeri a megfelelő sebességet ahhoz, hogy kiemelje a rakétát az égből. platformok.

Az ütő habszivaccsal körülvett műanyag keretből áll. A könnyű szerkezet lehetővé teszi, hogy akár 30 méter magasra emelkedjen, majd automatikusan elindul a leszálláshoz. Az ereszkedés során a rakéta szárnyai kinyílnak, egyfajta ejtőernyőt hozva létre, biztosítva a biztonságos leszállást.

Ha a játékot nem használja, 1 perc múlva elalszik.

Óvintézkedések

A játék használható a szabadban, fáktól, elektromos vezetékektől és egyéb akadályoktól távol, feltéve, hogy az időjárási körülmények kedvezőek (szélcsendes idő).

Ütő méretei:

- hossza kb. 21 cm

- átmérője kb. 11,5 cm

A készlet színes, esztétikus dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

Kategóriák