JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Varázslatos 24 színű vízgyöngy készlet

A varázslatos 24 színű vízgyöngykészlet készlet, amellyel gyönyörű képet készíthetsz. A készlet kész mintákat tartalmaz, amelyeknek köszönhetően könnyebb lesz elkezdeni a játékot. Az elrendezett gyöngyöket vízzel permetezheti, és kulcstartót vagy 3D figurát készíthet.  Remek szórakozás nem csak kicsiknek. A készlet korlátlan lehetőségeket biztosít számunkra, hogy saját világunkat alkossuk meg, tele élénk színekkel és ötletekkel. Használd a fantáziádat.

Hogyan kell játszani

1. Válasszon ki egy képet a füzetből.
2. Egy gyöngyapplikátorral vagy az ujjaival rendezze el a gyöngyöket az elhelyező párnán.
3. Az összes gyöngy felhelyezése után töltse fel a permetezőt vízzel, és körülbelül 10 cm távolságból fújja be a gyöngyöket többször vízzel. Ha a gyöngyöket nem permetezzük be elegendő vízzel, nem tapadnak össze.
4. Enyhén döntse meg az egymásra rakható párnát a papírtörlő felé, hogy a törölköző felszívja a felesleges vizet. Ezután hagyja száradni a mintát legalább egy órán keresztül.
5. Ne érintse meg a gyöngyöket, amíg meg nem száradtak. Amikor minden megszáradt, óvatosan távolítsa el a gyöngymintát az egymásra rakható padról.


A készlet tartalma:
- 24 szett különböző színű gyöngy
- egy vízpermetes palack
- csipesz a gyöngyök tányérra viteléhez
- kétoldalas papírsablonok
- 3 különböző méretű és formájú tányér vízgyöngyök felviteléhez
- medálok, tűk
- kiegészítő tartozékok
- a mintakönyv

A játék fejleszti a gyermekben:
- kreatív gondolkodási képességeket
- színfelismerést
- színkombinációkat
- kézügyességet


Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Kategóriák