JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Varázslatos vízgyöngy készlet  

A varázslatos vízgyöngykészlet  kreatív készlet, amellyel gyönyörű képet készíthet. A készlet kész mintákat tartalmaz, amelyeknek köszönhetően könnyebb lesz elkezdeni a játékot. Az elrendezett gyöngyöket vízzel permetezheti, és kulcstartót vagy 3D figurát készíthet. A kreatív csináld magad játék remek szórakozást nyújt a gyerekeknek.
A készlet korlátlan lehetőségeket biztosít a gyerkek számára, hogy használhassák a fantáziájukat és ezáltal megalkossák a saját világukat ,tele élénk színekkel és szokatlan ötletekkel. 

Használata: 
1. Válasszon ki egy képet a füzetből.
2. A gyöngyfelhordó, csipesz vagy ujjai segítségével rendezze el a gyöngyöket az elhelyező párnán.
3. Az összes gyöngy felhelyezése után töltse fel a permetezőt vízzel, és körülbelül 10 cm távolságból fújja be a gyöngyöket többször vízzel. Ha a gyöngyöket nem permetezzük be elegendő vízzel, nem tapadnak össze.
4. Enyhén döntse meg az egymásra rakható párnát a papírtörlő felé, hogy a törölköző felszívja a felesleges vizet. Ezután hagyja száradni a mintát legalább egy órán keresztül.
5. Ne érintse meg a gyöngyöket, amíg meg nem száradtak. Amikor minden megszáradt, óvatosan távolítsa el a gyöngymintát az egymásra rakható padról.


A készlet tartalma:
- mintás könyv
- 8 db gyöngyös zacskó (narancs, kék, piros, sárga, világos rózsaszín, fekete, sötétkék, fehér színben)
- applikátor
- csipesz
- kulacs
- medálok
- 2 x állvány

A játék fejleszti a gyermekben:
- kreatív gondolkodási képességet
- színfelismerést
- színkombinációt
- kézügyességet
- türelem


A készlet eredeti csomagolásban van, ajándéknak kiváló.

Kategóriák