JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Versenypálya habszivacs padlószőnyeg autóval 9 darab 32cm x 32 cm x 1 cm kockából 

Gyerekeknek padlóra helyezhető habszivacs szőnyeget ajánlunk. 9 db puzzle darabból áll, egyenként kb. 32 x 32 x 1 cm méretű. A 10 hónapos kor feletti gyermekek számára különösen érdekes lesz egy nagy nyomtatott versenypálya.

A funkcionális szőnyeg puha EVA habból készült, kellemes tapintású és tökéletes gyermekek számára. Felületén csúszásgátló bevonat található, amely biztosítja a gyermekek biztonságos mozgását. Ezenkívül a szőnyeg könnyen tisztán tartható és vízálló tulajdonságokkal rendelkezik, így nagyon praktikus a mindennapi használat során.

A habszivacs szőnyegen található a versenypálya, amely ürügy lesz a sok szórakozásra és a gyerekek fantáziájának fejlesztésére. A jól elkészített, színes nyomatok minden korosztály számára tetszeni fognak.

A habszivacs szőnyeg biztonságos és kényelmes játékfelületet garantál, és tökéletesen védi a padlót a hidegtől. Hatékonyan védi a gyerekeket az esések vagy botlás közbeni sérülések ellen is.

A "Versenypálya" kirakószőnyeg méretei:
9 db nyomtatott kirakó, kb. 32 x 32 x 1 cm,
terített szőnyeg kb. 96 x 96 x 1 cm,
csomagolás kb 32 x 32 x 9 cm.

Kategóriák