JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Vízes tollal festhető angolul tanító füzet

Szinte minden kisgyermek szeret festeni. Az új, nagyszerű vízfestmény tökéletes módja annak, hogy fejlessze művészi készségeit anélkül, hogy festékekkel vagy markerekkel bepiszkolódna, miközben betűket és angol szavakat tanul.
Az egész móka az, hogy megtalálja a képen elrejtett tárgyakat a víz tollal. Fesd le az ablakot vízzel, és figyeld, ahogy felveszi a színt, és megjelenik a kép. A kép alatt a képen látható tárgyat leíró angol szó található, míg a vonalzó mellett festés után a kiválasztott szó első betűje jelenik meg. Nagyszerű szórakozás minden kis művész számára, aki a tanulást a szórakozással ötvözi.

A játék befejezése után a füzetet félretesszük, mert amikor megszáradnak a lapok, eltűnik az összkép és újra festhetjük. Ennek köszönhetően minden alkalommal megismételhetjük a mulatságot. Ideális játék kreatív gyerekeknek, akik szeretik a művészetet.

Füzet mérete: 18,5 cm x 17 cm
Toll mérete: 12 cm

A készlet tartalma:
- egy füzet a festéshez
- víz toll

A játék fejleszti a gyermekben:
- kreatív gondolkodási képességeket
- színfelismerést
- kézi készségeket
- angol szavak tanulását 
- betűtanulást


A készlet hatékony csomagolásba van csomagolva, ajándéknak is remekül használható.

Kategóriák