JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap

Vízi bomba társasjáték

Vidám és érzelmes játék, tökéletes családdal és barátokkal való találkozáshoz. A szabályok egyszerűek – válaszoljon gyorsan a kérdésekre, és adja át a labdát.

A készlet tartalma:
- egy kétrészes labda időzítővel,
- (adapter)
- tölcsér a lufi vízzel való feltöltéséhez,
- kártyák kérdésekkel (angol nyelven),
- kb 30 lufi
- 6 db többször használható klip.

A labda átmérője kb 13 cm

Játékszabályok:
A játék megkezdése előtt készítse elő a léggömböket, töltse fel vízzel úgy, hogy beleférjenek a labdába, és rögzítse őket egy klipszel. Javasoljuk, hogy nagyobb mennyiséget készítsen elő, hogy ne szakítsa meg a játékot. A klipszek újrafelhasználhatók – ne dobja ki őket.
Ezután előkészítjük a labdát. Ha kint a szabadban szeretnénk játszani, akkor lefelé tegyük a karikát, ha bent - felfelé. A labda két felét összeállítjuk, és forgatással blokkoljuk.
Feltekerjük az időzítőt és elkezdhetjük a játékot.

A kártyákat középre húzzuk, hogy mindenki szabadon hozzáférhessen. Az első játékos vesz egy lapot, elolvassa a kérdést és válaszol rá, majd átadja a labdát. Használhatja az elkészített kérdéseket, vagy kitalálhatja a sajátját. Pl. „Valami, amit az arcán vagy a fején visel”. A helyes válaszok közé tartozik a szemüveg, sapka, bajusz stb.
A játékosok egyenként válaszolnak a kérdésekre, és adnak egymásnak egy ketyegő vízlabdát. Amikor lejár az idő, a ballon szétrobban úgy, hogy vizet permetez a labdát tartó játékosra.
Egy vízzel borított játékos elvesz egy kérdéssel ellátott kártyát. Az a játékos, aki három lapot gyűjt, kiesik a játékból. Az utolsó ember nyer.

Óvintézkedések:
Mindig tiszta vizet használjon.
Ne használja a játékot elektromos készülékek közelében.


Ez egy egyszerű játék, ahol a bizonytalanság eléri a tetőfokát, és minden következő másodperc új érzelmeket ad. Ideális ajánlat családi szórakozáshoz vagy baráti társasági mulatsághoz. Az ilyen játékoknak köszönhetően a gyerekek több időt tölthetnek szüleikkel.


Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Kategóriák