JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A fából készült vonatkészlet egy időtlen, csodálatos játék, amely biztosan minden gyermeknek tetszeni fog. Ez a több darabból álló készlet körülbelül 100 különböző fa és műanyag alkatrészből és tartozékból áll. 
A készlet járműveket tartalmaz: kotrógép, henger, teherautó félpótkocsival és konténeres rakomány hozzáadásának lehetőségével, valamint egy műanyag szerelvény két kocsival, amelyeket mágnesek kötnek össze. A készlet vonzereje, hogy az akkumulátorok beszerelése után a vonat a síneken közlekedik, előre-hátra tud haladni. Találunk itt még emberfigurákat, útjelző táblákat, bokrokat, műanyag elemeket viadukt építéséhez és daruépítéshez szükséges elemeket.
Ez az alkatrészszám korlátlan szórakozást tesz lehetővé, játszhatsz az egyes elemekkel, vagy egy virágzó pályaudvart alakíthatsz ki velük, így nem lesz hamar unalmas a szórakozás. Kétségtelen előnye, hogy a készlet többnyire fából készült.
Minden elem nagyon gondosan és esztétikusan készült fából vagy műanyagból, minden apró részletre odafigyelve. A fajátékok biztonságos festékkel vannak bevonva, a pályák pedig természetes színűek.

A készlet körülbelül 100 elemet tartalmaz:
- színes szőnyeg
- a pálya építéséhez szükséges elemek, kb. 25 db.
- építmények, kereszteződések, viaduktok építésére szolgáló elemek, kb. 29 db.
- vonat kocsikkal
- járművek: kotrógép, henger, teherautó nyerges pótkocsival és rakományokkal
- korlátok
- útjelző táblák és kúpok
- 4 kis ember
- díszítőelemek: bokrok
- sziklák
- képes instrukciók
Méretek:
- pálya összehajtás után: kb. 96 cm x 79 cm x 28 cm
- viadukt magassága: kb. 15,5 cm
- daru magassága: kb. 28 cm
- Nyomszélesség: 3,9 cm
- vonat: 10,5 cm x 4,5 cm x 3,5 cm
- vonatok és kocsik tengelytávja: 2,7 cm
- figurák: 5 cm x 2,5 cm

Tápellátás: 1 x 1,5 V AA (nem tartozék).
Serkenti a képzeletet, fejleszti a gyermek kreativitását és térbeli gondolkodását, pozitívan hat a szem-kéz koordinációra. A kiváló minőségű kidolgozás, a részletekre való odafigyelés, az áramvonalas élek, a gyönyörű színek, a kiváló minőségű anyagok több órányi szórakozást biztosítanak. A pályaelemek könnyen kapcsolódnak egymáshoz és illeszkednek egymáshoz. A készlet nagyon szép, színes dobozba van csomagolva, így bármilyen alkalomra tökéletes ajándék gyermeknek.

Kategóriák