JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Zenélő kiságyforgó színes kisállatfigurákkal

A bájos zenélő kiságyforgó, amelyen felfüggesztett állatok találhatók, remekül passzolnak minden kiságyhoz . A körhinta egy szenzációs módja annak, hogy felkeltse az ágyban nézelődő baba érdeklődését, ha néha unatkozik. A zenedoboz által játszott dallamok nagyon finomak és nyugodtak. A körhinta kialakítása műanyagból készült. A zenedoboz visszacsapó szeleppel rendelkezik, így eldöntheti, hogy lejátssza -e a dallamot vagy sem.
A kisállatos körhinta csodálatosan megnyugtatja a babát és segít neki elaludni, és ami a legfontosabb, támogatja a gyermek fejlődését. Az elalvás nehéz lehet, különösen egy kíváncsi kisgyerek számára, de ha aranyos állatokat lát, és a háttérben altatódal hallatszik, az alvás igazi élvezetté válhat.
A kiságyforgón található gombok:
- be/kikapcsolás 
- hangerőszabályozás
- 3 gomb különböző dallamokkal (altatódal, természethangok)
Az állat formájú medálok csörgőként is szolgálhatnak, amiket könnyen fel- és leakaszthat. A játékok belsejében csörgők vannak elhelyezve, amelyek hanghatásokkal is rendelkeznek.
Méretek:
- Zenedoboz 18cm x 13cm x 7cm 
- Fogantyú az ágyhoz rögzítéshez maximális hossza kb . 21cm 
- Csörgők kb. 10cm x 8cm x 5cm.
A készlet egy bájos, színes dobozba van csomagolva, ideális ajándéknak. 

4 darab 1,5 V AA elemmel működik, melyek nem tartoznak a készlethez.

Kategóriák