JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

150 elemből álló színes fogaskerekes építőjáték

Kreatív színes blokkok, amelyekből sokféle építményt építhetsz, tökéletes ajánlat minden kis kíváncsi gyermek számára. Ez egy oktató és fejlesztő játék. Segítenek az új formák, színek elsajátításában és a kézi készségek fejlesztésében.

Szenzációs blokkokat mutatunk be egy teljesen innovatív csatlakozási móddal. Építésünk alapját alapvető lapos tömbökből építjük. Lehet lapos deszka vagy térbeli építmények pl. házak. Ezután rögzítse a fogaskerekeket a falakhoz oly módon, hogy egy elfordulás után mindegyiket mozgásba hozza. A mozgás közben nem eső tömbök tökéletesen tapadnak és továbbra is mozgékonyak maradnak.

A játék során a gyermek nemcsak kreativitását fejleszti, hanem motoros készségeit, pszicho-motoros koordinációját és térbeli képzelőerejét is.

A készlet 150 elemet tartalmaz.

A kockákkal való játék elősegíti a kézi készségek, a képzelet és a koordináció fejlesztését. A játék során a kisgyermek megtanulja a formák és színek felismerését, a tárgyak használatát és egymáshoz illesztését, valamint a kreatív és logikus gondolkodást.


Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Kategóriák