JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Színes, csavart üveggolyó pálya

Ez egy csavart pálya labdák számára, amely 136 elemből áll! A készlet önálló összeszerelést igényel, hogy aztán elkezdődjön az izgalmas móka a labdaversenyben.
A szett teljes egészében színes műanyagból készült, az elemek könnyen rögzíthetők egymáshoz, csavart spirálokhoz struktúrákat alkotva, hogy a golyók szabadon gurulhassanak rajtuk le! 
A pálya rugalmas részekből és 31 színes golyóból áll, amellyel a gyermek egyedi és különleges útvonalakat készíthet. A gyerekek újraalkothatják a dobozra rajzolt modelleket, kísérletezhetnek és megépíthetik saját konstrukciójukat: csúszdák, hidak, oszlopok, orsók, dupla spirálok és kémények többféleképpen kombinálhatók. 
A játék serkenti a kreativitást, a térbeli gondolkodást és fejleszti a kézi készségeket. Játék közben a gyermek fejleszti a logikus gondolkodást, a tervezést, a pszicho-motoros koordinációt és a motoros készségeket is.

A készlet 136 elemet tartalmaz:
- színes elemek összekötéséhez
- színes golyók

Az élénk színek, a játék anyagának új textúrája sok vonzerőt biztosít játék közben.
A játék serkenti a látás és a tapintás fejlődését. A játék nagyon szép csomagolásban van, ajándéknak tökéletes.


Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Kategóriák