JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

6000 darabos vasalható gyöngy készlet 

Ez a vasalható gyöngykészlet egy kreatív készlet gyönyörű képek, kulcstartók készítéséhez. A készlet kész mintákat tartalmaz, amelyek megkönnyítik a játék megkezdését. Az elkészült minta vasalható és kulcstartóként akasztható egy hátizsákra, vagy díszíthet vele egy szobát. Remek szórakozás nem csak a legkisebbeknek. 
A készlet korlátlan lehetőségeket biztosít számunkra, hogy megalkossuk saját mintáinkat, tele élénk színekkel és szokatlan ötletekkel. Használd a fantáziádat, és a hatás meg fog lepni.

Utasítás:
Helyezze a kiválasztott mintát a szőnyegre, majd vasalja ki a gyöngyöket vasalóval a mellékelt papíron keresztül (a vasalót közepes hőmérsékletre kell állítani ). 
Tedd a préselt mintát egy nehéz tárgy alá néhány percre és már kész is!

A készlet tartalma:
- 6 sablon
- 12 db gyöngyös zacskó (narancs, kék, zöld, barna, piros, sárga, világos rózsaszín, fekete, sötétkék, lila, rózsaszín, szürke, fehér színekben)
- 2 csipesz
- 6 állvány
- 2 pergamenpapír

A gyermek a játék által fejlesztheti a gondolkodási képességét,  színfelismerést,  kézügyességét.

Egy saját készítésű kép, kulcstartó lesz a legértékesebb és a legszebb.
A készletet egy hatékony, rekeszes dobozba csomagoltuk, melynek köszönhetően gyermekünk mindenhová magával viheti készletét . Tökéletes ajándék születésnapra vagy más alkalomra.

Kategóriák