JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Anlily luxus manikűr készlet

Az Anlily luxus manikűr szett egy több elemből álló szett körömművészethez, manikűrhöz. A körömművészethez legszükségesebb elemeket tartalmazó komplett doboz minden kis körmös stylistnak jó szórakozást nyújt. A készlet tartalmazza a körömművészethez szükséges összes kelléket. Köztudott, hogy az ápolt körmök bizonyos értelemben egy kis stylist kirakatai. A tartozékdoboz műanyagból készült, speciális polcokkal, rekeszekkel, fülekkel rendelkezik minden körömformázáshoz szükséges elemmel.

A készlet tartalma:
- zárt láda bájos brokát masnival
- 6 x köröm készlet a "csúcsok" ragasztásához (kék, rózsaszín, sárga)
- 4 matricasablon a hegyek ragasztásához
- bélyeg a matricák ragasztásához
- palack hidratáló matricákhoz
- gél (csillogós)
- spatula
- csipesz
- matricák, kavicsok, kristályok, gyöngyök, minták

Tartó mérete:
- 21 x 19 x 4 cm

Egy csodálatos körömformázó készlet lehetővé teszi, hogy minden kislány bájos körmöket varázsoljon magának, barátjának, és bizony nem egyszer az anyuka is igénybe veszi majd az otthoni gyógyfürdő szalon szolgáltatásait a kézre. Egy kreatív műkörmös készlet lehetővé teszi, hogy minden kis manikűrös megmutassa fantáziáját a körömdíszítés és -festés osztályán. A készlet színes csomagolásba van csomagolva, minden lánynak remek ajándék lesz.

Kategóriák