JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

2 az 1-ben dinoszauruszos kirakó és dominó

Dinoszauruszok dominó - egy kirakós javaslat gyerekeknek 2 éves kortól. Egyszerre egy kirakós játék, és az első játék, amely a gyerekekkel együtt nő, és minden dinoszaurusz-rajongó számára kötelező darab.
Kombináld a megfelelő elemeket – a játék két változata közül választhatsz: kirakó és dominó. Találja ki saját módjait a szórakozásnak! Játsszon együtt klasszikus dominót, vagy kombináljon színes, nagy darabokat, miközben megismeri a történelem előtti hüllőket. Igazítsa a játék nehézségi szintjét a gyermekek fejlődő készségeihez, és gyakorolja egyszerre az észlelőképességet, a koncentrációt és a logikus gondolkodást.

Egyedülálló tulajdonság:
- A dominó egyben kirakó játék
- Sokféleképpen lehet játszani
- a készlet a gyerekekkel együtt nő

Játsszunk a dinoszauruszokkal!  Könnyedén beállíthatja a nehézségi szintet gyermeke képességeihez. A legfiatalabb játékosok úgy kezdhetik a mulatságot, hogy két darab félképekkel vagy azonos képekkel párosítanak. Ezután készítsünk együtt egyre hosszabb „kígyókat”. Nevezze meg a képeken látható dinoszauruszokat és színeket, számolja meg a lapok hátoldalán lévő pontokat! A játék kellemes módja a különféle kompetenciák fejlesztésének és a közös időtöltésnek. Jó alkalom arra is, hogy a játékok során felbukkanó érzelmekről beszélgessünk, és megtanuljuk kezelni őket.

A készlet tartalma: 28 db kártya

Az illusztrációk és a forma a gyermek életkorához igazodva. Az eredeti, színes csomagolásba csomagolt készlet ajándéknak is tökéletes lesz.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on