JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

2 az 1-ben Domino fém táskában - klasszikus domino, mexikói vonat társasjáték

A dominó a világ egyik legrégebbi és leghíresebb játéka. A készletünk egy elegáns, belül fekete bársonnyal bélelt fémládába volt csomagolva. Benne 91 dominólapka és további játékkiegészítők találhatók: jegyzetfüzet pontozóasztallal, színes gyalogok - vonatok és fogaskerék a mexikói vonatozáshoz.
A klasszikus dominójáték:
Minden lapka két négyzet alakú mezőre van osztva, megjelölt pontokkal – minden számkombináció 0-6-ig. A játékosok dominót öntenek az asztalra úgy, hogy a dominók a tetejére nézzenek, és kihúzzák a megfelelő számú dominot. A játék úgy kezdődik, hogy az egyik játékos leteszi az asztalra a tetszőleges dominot. A többi játékos pedig megpróbálja hozzáadni a dominoit a megfelelő számú ponttal (az érintőmezőknek pontosan ugyanannyi ponttal kell rendelkezniük).
A dominójátéknak többféle változata létezik, így a szórakozás és annak szabályai könnyen adaptálhatók a játékosok életkorához és létszámához.
A dominó sorban álló helyzetben is lerakható, így a lehető leghosszabb szerkezetet hozhatja létre anélkül, hogy az előzőleg lerakott dominokat felborítanák.

A Mexican Train játék: 
Ez egy érdekes játék dominó segítségével. A móka az, hogy a dominókat egymáshoz illesztjük, így a leghosszabb vonat jön létre. A kockákat úgy kell elhelyezni, hogy a két lapkán lévő számok megegyezzenek egymással. A játékban résztvevők közös vonatozást szervezhetnek, vagy versenyezhetnek egymással. A játék során a vonatodat a lehető leghosszabbra rendezheted, vagy elemekkel egészítheted ki a játék többi résztvevője által készített konstrukciókat, megkönnyítve vagy megnehezítve számukra. Óvatosan figyelje meg, hova helyezhet el egy másik kockát, és hogyan befolyásolja a többi játékos mozgását. A játék végén a legkevesebb pontot szerző játékos nyer, kivéve, ha a játékosok megegyeznek a saját szabályaikban.
További szórakoztató ötletek találhatók a mellékelt kézikönyvben.

A készlet tartalma:
- dominó 91 db
- pontozó könyv
- egy fogaskerék a mexikói vonatjátékhoz
- 9 színes vonat
- angol nyelvű oktatás

Játékosok száma: 1-8

Domino mérete kb. 5,1 cm x 2,6 cm x 0,7 cm; nagyok és masszívak elefántcsont színűek, színes pontokkal.

A dominójáték egy nagyon sokoldalú kirakós játék, amelyet mindenki szívesen fog játszani. Edzi az elmét: felfogóképességet, koncentrációt, egy kis logikus és stratégiai gondolkodást igényel, ugyanakkor izgalmas szórakozást biztosít a játékosoknak. A Domino türelemre, kreativitásra, koncentrációra tanít, fejleszti a kézi készségeket – a blokkok megfelelő helyre rendezése odafigyelést és a mozdulatok pontosságát követeli meg.
A Domino gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt készült. Fantasztikus lehetőség egy kellemes szabadidő eltöltésére a barátokkal vagy a családdal. A dominórendezés mókája biztosan nem lesz hamar unalmas.
A fém táskában lévő készlet ezenkívül fehér kartondobozba van csomagolva. A Domino tökéletes ajándék gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on