JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

2 az 1-ben vontatóvá és parkolóvá alakítható teherautó piros színben

Egy szuper, multifunkcionális, piros színű, nagy kerekű teherautó remek ajándék lesz egy kis autórajongónak. A jármű és a szetthez rögzített autók kialakítása és egyéb elemei sokrétű használatot tesznek lehetővé, így garázsként, vontatóként, liftként is használható. 
Elöl és hátul nyitható ajtajai vannak, amelyeken keresztül az autók kiszállhatnak. Nyílnak az oldalak is, melyek kibontva autók parkolójaként szolgálnak és amelyekre a mellékelt elemek rögzíthetők. Az emelő a kosárral mozgatható. Az egész műanyagból készült, odafigyelve a részletekre. A készlet matricákat is tartalmaz, amelyekkel kiegészítheti a teherautót és annak belsejét, így még valósághűbbé válik.

A készlet tartalma:
- kamion
- 2 autó
- 2 készlet műanyag elem az összeszereléshez
- matricák

Teherautó méretei:
- hossza 34 cm
- magassága 15,5 cm
- 9,5 cm széles (29 cm kibontva)
- kerekek átmérője 7 cm

Autók méretei: 
- 6 x 2,5 cm
- 6 x 2 cm 

A készlet hosszú, kreatív játékot biztosít gyermekének. A járművek lehetővé teszik olyan készségek fejlesztését, mint a vezetés, a koncentráció, a kézi készségek, a gyors gondolkodás, a mozgékonyság és az okosság.
A készlet nagyon szép színes dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

Kategóriák