JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Bestway felfújható Aqua Journey SUP 274x76x12 cm

A 274 x 76 x 12 cm -es felfújható Aqua Journey Set Bestway deszka tökéletes ajánlat a közelgő nyárra, és ideális módja az aktív vízparti szabadidő eltöltésének. A tábla ejtőöltésmintával készült, több ezer szál köti össze a tábla tetejét és alját, biztosítva az erőt és a tartósságot, miközben lehetővé teszi a levegő többszöri felfújását és leeresztését anélkül, hogy elveszítené merevségét. 
A Sup tökéletesen kontúrozott, csúszásmentes rátéttel és rugalmas szörfpórázzal. A deszka használata nagyon egyszerű, kézi pumpával könnyen pumpálható, az úszás végeztével pedig könnyedén leereszthető és elrejthető a készletben található hátizsákban.
 A deszka könnyedén meg tudja emelni a maximum 100 kg-os személyt. Nélkülözhetetlen eleme a nyaralási poggyásznak minden hosszú vízparti utak szerelmesének, így ha a tengerparton heverészés helyett inkább aktívan tölti az időt, ez a termék tökéletes lesz az Ön számára!

A készlet tartalma:
- deszka
- 1x lapát (2,17 m)
- kézi szivattyú
- rugalmas szörf póráz nyéllel
- hátizsák
- Javítókészlet

Paraméterek:
- egy felfújt deszka méretei 274 x 76 x 12 cm
- deszka súlya 12 kg
- maximális teherbírás 100 kg (1 személy)

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on