JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A Bestway vízi játszótér Disney The Little Mermaid  a Bestway ajánlata a nyári szórakozásra a legkisebbek számára. Érdekes, színes grafikák a Disney The Little Mermaid témájával, minden kis hercegnőnek és barátainak tetszeni fognak. Ez a felfújható medence sok örömteli szórakozást és felejthetetlen élményt nyújt. Ezen kívül számos klassz attrakciója van, amelyeknek köszönhetően nem fog hamar unatkozni benne. 
A játszótér puha, de strapabíró PVC-ből készült, intenzív színekben. Előnye a puha párnával befejezett csúszda és a csúszdánál egy kerti tömlő csatlakoztatása után működő szökőkút. A készlet további attrakciókat is tartalmaz: színes felfújható csillagokat, színes golyókat, felfújható kagylót - amiben labdákat tarthatsz, és egy felfújható korallt, amivel felfújható csillagokkal színesítik majd a szórakozást.
Játék után a medence könnyen és gyorsan üríthető, szétszedhető és tárolható.

A nyári hónapok beköszöntével a gyerekek szeretnek kint lenni a napon, csobbanni és játszani a tengerben vagy a medencében. A csúszdával ellátott felfújható mini medencének és szórakoztató kütyüknek köszönhetően vízi szórakoztató központot alakíthat ki kertjében, miközben hűvösen tartja gyermekeit.

 Műszaki adatok:
- medence méretei: 221 cm x 193 cm x 117 cm
- űrtartalma: 160 l
- gyermek javasolt életkora: 2+
- strapabíró vinil anyagból készült
- szép színek, grafikák a Disney The Little Mermaid készletéből

Tartalma:
- 1 db medence
- 1 csúszda
- felfújható szivárvány beépített sprinklerrel
- 6 játéklabda
- 3 felfújható csillag
- felfújható kagyló
- felfújható korall
- javító tapasz 

Csomagolás mérete: 39 x 39 x 10 cm


Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Kategóriák