JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A 2022-es szezon újdonsága, a Bestway Lay-Z-Spa Zürich ™ egy felfújható gyógyfürdő, amely ideális azok számára, akik értékelik a luxus kikapcsolódást a magánélet megőrzése mellett. A Lay-Z-Spa Zurich™ modellnek köszönhetően a legjobb gyógyfürdőben és otthoni kertjében érezheti magát. A jacuzzi 2-4 fő befogadására alkalmas, így gyermekes családok és párok számára is alkalmas lesz.

A Bestway jacuzzik maximálisan garantálják az otthoni pihenést, relaxálást mobil pezsgőfürdőikben. Az típusú Zürich jacuzziban kényelmesen elfér a család, 2-4 főt kényelmesen maszíroz.

Ön csak dőljön hátra és élvezze az otthonában a meleg víz nyújtatotta pihenést. Saját pezsgőfürdője kiváló lehetőséget nyújt baráti társaság vendégül látására is. 

 

20 AirJet ™ fúvókarendszer
Pihenjen a nyugtató AirJet ™ masszázsrendszerben; 120 fúvókából álló fiatalító masszázsrendszer, amely buborékokat enged ki a medence aljáról.

40%-kal energiatakarékosabb
A speciálisan tervezett szigetelt EnergySense™ burkolat 40%-kal energiahatékonyabb, mint egy hasonló felfújható fürdő. Ez a masszázskád sokkal hatékonyabban tartja meg a hőt, melegebben tartja a vizet és csökkenti az energia fogyasztást. Ezen kívül a jakuzzi energiatakarékos, idővezérelt fűtési rendszerrel rendelkezik.


Többfunkciós szivattyú
A szivattyú 1,5 ° -2,0 ° C / h gyorsfűtési rendszert tartalmaz. A legújabb integrált technológiának köszönhetően a fürdő szivattyúzása, a víz fűtése és szűrése, valamint a masszázsrendszer vezérlése egy szivattyúval történik. A szivattyú könnyen elérhető a fürdő belsejéből, és ital- és harapnivalótartókkal van felszerelve.  A szivattyú tartalmaz egy gyorsfűtési rendszert, amely a vizet 40 °C-ra melegíti fel. A legújabb integrált technológiának köszönhetően ugyanazzal a szivattyúval egyszerre melegítheti fel a pezsgőfürdőt, aktiválhatja a masszázsrendszert és szűrheti a vizet. A mellékelt Freeze Shield™ automatikus fűtési funkció megakadályozza a belső alkatrészek fagyását alacsonyabb hőmérsékleten.

ChemConnect adagoló
A mellékelt ChemConnect™ adagoló a klór egyenletes eloszlatásával tiszta, egészséges vizet tart fenn.


SPA funkciók:
- nyugtató masszázsrendszer 120 AirJet ™ fúvókával,
- gyors vízmelegítő rendszer,
- a fűtés és a buborékolás együttesen működik a kényelmes masszázs érdekében
- digitális szivattyúvezérlés,
- mozaik  mintás ,
- 2 fogantyú az üres medence könnyű mozgatásához,
- a légpárnahuzat fenntartja a meleg víz hőmérsékletét

Műszaki adatok:
- ultraerős DuraPlus ™ anyag, amely biztosítja a tartósságot és a sérülésekkel szembeni ellenálló képességet, valamint a szerkezeti stabilitást,
- 220-240V ~ 50Hz, 2050W 20 ℃-on
- kapacitás: 2-4 felnőtt
- vízkapacitás (80%) : 669 L (177 gallon)
- Felfújható medence mérete: 180 x 66 cm (71 "x 26")
- belső átmérő: 1,32 m
- üres jakuzzi súlya: 43,63 kg
- Töltött fürdő súlya: 713kg 
- tényleges vízhozam: 1,325 l / h (350 gal / h)
- fűtési rendszer: 1,8-2,4 ℃ / h
- Freeze Shield ™ automatikus fűtési funkció,
- megerősített fedél biztonsági reteszekkel,
- felfújja a spa szivattyúval
- digitálisan vezérelt szivattyú, puha tapintású kezelőpanellel és egy hellyel egy ital számára
- szürke szín

 

  Tartalma:
- felfújható jacuzzi,masszázsmedence
- vezérelt hőszivattyú integrált szűrőrendszerrel és légáramokkal,
- megerősített, hőtartó burkolat,
- ChemConnect™ adagoló,
- VI típusú szivattyúszűrő,
- javítófolt.

A hordozható Lay-Z-Spa masszázsmedence szinte bármilyen sík felületre elhelyezhető. Ez az innováció és a stílus ötvözete, amelyet kiváló minőségű, tartós anyagok használata jellemez. Egy pici luxust csempész a mindennapjaiba a jacuzzi megfizethető áron!

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on