JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A Bestway 305 x 84 x 12 cm-es felfújható Stand Up 2in1 Oceana Convertible deszkája  a tökéletes módja annak, hogy aktívan eltöltsük szabadidejüket a víz mellett. Nincs szebb, mint a hatalmas víz, egy deszka, egy evező és vitorlázhatsz, miközben gyönyörködsz a gyönyörű kilátásban.
Egy jól megmunkált, csúszásmentes felületű, rugalmas szörfpórázzal nagyon jól profilozott deszka nem egy vízfelületen fog működni.
A tábla használata nagyon egyszerű, kézi pumpával könnyen felfújható. A rugalmas zsinórok jól működnek például  uszonyok vagy maszkok szállításakor. A nagyon nagy felhajtóerőnek köszönhetően könnyedén megemeli  a maximum 120 kg-os személyt (poggyászokkal együtt). 
A Bestway szörfdeszka  kényelmes üléssel rendelkezik, háttámlával. Tartozik még egy erős lapát, kézi pumpa, kötél, hátizsák, uszony és javítókészlet. Tritech
anyagból készült  - egy speciális háromrétegű laminátum poliészter hálóból és PVC-ből, amely merevséget és tartósságot biztosít, valamint Drop Stitch  - egy felfújható szerkezet, amely garantálja a stabilitást a vízen.
A hosszú vízparti utazások szerelmeseinek üdülési poggyászának elengedhetetlen eleme. Ha inkább az aktív pihenést részesíti előnyben, mint a tengerparton heverészve, ez a termék csak neked való! A felfújható deszka tökéletes lesz kajakozáshoz és jógához.
Úszás után a deszka könnyen leereszthető és egy speciális hátizsákban tárolható, mely a készlet részét képezi.

Specifikáció:
- 1 személyes szörfdeszka
- speciális Drop Stitch anyagból készült, amely könnyű és tartós
- Tritech felületi anyag speciális teszteknek vetve alá, ami megerősíti a kiváló szilárdságot és   az UV sugárzásnak való ellenálló képességet
- tökéletes forma szabadidős hajókázáshoz nyugodt vízben és kis vízi hullámokban
- kényelmes, levehető nyereg lábtartóval a láb pihentetéséhez
- elöl rugalmas zsinór a poggyász rögzítéséhez úszás közben
- kényelmes fogantyú a könnyű hordozáshoz
- csúszásmentes tapadást biztosító párna
 -maximális teherbírás 120 kg
- uszony
- állítható lapát (217 cm)

A készlet tartalma:
- deszka üléssel és lábtartóval
- állítható lapát 
-  kézi pumpa 
- rugalmas szörf
- kötél fogantyúval 
- javítókészlet
-uszony

Csomagolás mérete: 91 x 41 x 31 kg

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on