JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Bevásárlókocsi félbevágható zöldségekkel és gyümölcsökkel

A zöldségekkel és gyümölcsökkel teli nagy bevásárlókocsi tökéletes felszerelés a bolti játékhoz. A gyerekek szívesen utánozzák a felnőtteket a mindennapi tevékenységek során, így ez a nagyszerű zöldséges kocsi minden kicsinek tetszeni fog. A babakocsi teljes egészében műanyagból készült, széles kerekekkel és kényelmes fogantyúval rendelkezik.

A zöldségek/gyümölcsök műanyagból készültek vonzó színekben. Tépőzár köti össze őket, így a gyermek játszhat majd a vágással.

A készlet tartalma:
- bevásárlókocsi széles kerekekkel
- mackó alakú vágódeszka
- mackónyéllel ellátott vágókés
- hagyma
- burgonya
- zöldpaprika
- padlizsán
- chili paprika
- narancs
- citrom
- szőlő
- kivi

Méretek:
- bevásárlókocsi: 41 x 18 x 16 cm
- citrom 6 x 4,5 x 5 cm
- burgonya 6,5 x 4,5 x 5 cm
- vágódeszka 10 x 8 x 1,5 cm
- kés 9,5 cm hosszú

Olyan játékok, mint a vásárlás, eladás, vágás, főzés – ezek azok a tevékenységek, amelyeket a gyerekek gyakran szeretnének végezni, miután megfigyelték szüleiket. A vágás játékával megismerteti gyermekét a késsel. A ragasztott gyümölcsöknek, zöldségeknek köszönhetően a játék könnyen vágható, a gyerek így könnyebben megtanulja.

A műanyag, színes gyümölcsök és zöldségek nagyon tetszetősek, sok játékötletet adnak gyermekének, csak a fantáziáját kell használnia.

A készlet színes, szemet gyönyörködtető csomagolásba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

Kategóriák