JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A pénztárgép minden cukrászda, élelmiszerbolt, vegyesbolt stb. felszerelésének nélkülözhetetlen eleme. A bolti és árusító játék a kisgyermekek egyik kedvenc játéka. A pénztárgép rendelkezik egy soft gombokkal ellátott számológéppel, amely összeadásra, kivonásra és összegzésre szolgál. A pénztárgép LCD képernyővel van felszerelve, amelyen számok jelennek meg. A pénztárnál található gombok és a hangot adó vonalkód olvasó lehetővé teszi a professzionális kiszolgálást. Az olvasó úgy szkenneli az árut, mint egy igazi üzletben. Csak helyezze a terméket a szkennerre, és nyomja meg a szkenner gombját, és hallani fogja a beolvasott termék hangját is. A beolvasott termék mennyisége megjelenik a kijelzőn, csak nyomja meg a (+) gombot és beszkennelheti a többi terméket. A pénztárgépet terminállal látták el, hogy kis ügyfelünk a vásárlás és az összesítés (=) után készpénzzel, kártyával és akár okostelefonnal is tudjon fizetni, akárcsak a szülők az üzletben. Ezenkívül a pénztárgépet mérleggel és szalaggal szerelték fel, amelyre a vásárló elhelyezheti vásárlásait. A szalag elmozdul egy gomb megnyomásakor. Eladót, boltost és kereskedőt játszani mindig izgalmas és tanulságos.

A készlet tartalma:
- pénztárgép mérleggel és terminállal, mozgó szalag
- szkenner
- bankjegy- és érmekészlet
- kártya
- okostelefon
- sütik csomagolása
- paradicsom
- zöldpaprika
- bab
- sárgarépa
- tej
- italos doboz
- fagylalt csészében
- eperlé
- kosár a vásárláshoz

Pénztárgép méretei:
- hossza kb. 32 cm
- szélesség kb. 14 cm
- magasság kb 14 cm


A készletben használható elemek:  3 x 1,5 V AA a pénztárnál 

Ez az ajánlat azoknak a gyerekeknek szól, akik szeretnek adás-vétellel játszani. Biztosan jó móka lesz játék közben. A pénztárgép nagyszerű módja annak, hogy meggyőzze kisgyermekét, hogy tanuljon meg számolni. A játéknak köszönhetően a gyermek elsajátítja a matematika és a vállalkozói készség alapjait.
A játék színes csomagolásba van csomagolva, így ajándéknak is tökéletes lesz. 

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on