JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Boldog farm logikai kirakó játék

Ezt a logikai játékot a legkisebb gyerekek számára készítették. A színes állatok biztosan tetszeni fognak a kisgyermeknek, és az egyszerű szabályoknak köszönhetően a játék szórakoztató és élvezetes lesz. 4 nehézségi szintje van, az előmeneteltől függően.
A mellékelt füzetben képek találhatók a tanyasi állatok elrendezésének példájával. Kiválasztunk egy képet, és az ábra szerint elhelyezzük az állatokat a táblánkon. Ezután a mellékelt kerítések segítségével karámokba kell csoportosítanunk az állatokat. Kacsák külön, libák külön, stb. A játék és annak elemei nagyon gondosan, minőségi színes műanyagból készültek, minden részletre odafigyelve. A színes állatok kellemes tapintású keménygumiból készülnek.
A vidám játék támogatja a színek és formák felismerését, segíti az érvelés és a felfogás gyakorlását, fejleszti az elemző készségeket, fejleszti a koordinációt.

Játékszabályok:
- először fel kell készítenie a farmot, kerítéseket kell állítani a tábla köré (ezeket a kerítéseket a játék során nem használják)
- ezután választhat vagy húzhat egy kártyát és helyezheti el az állatokat a kártyán lévő képnek megfelelően
- 3 másik kerítésünk van (egyet használhatunk az állatok elkülönítésére, és néha mind a 3-at használnunk kell)
- az 1-től 36-ig terjedő kártyák csak az állatok elhelyezését tartalmazzák (azon állatok minden párját külön kifutóba kell helyezni)
- a 37-től 60-ig terjedő kártyák az állatok és az itatók elrendezését tartalmazzák (minden pár azonos állatot külön karámban kell elhelyezni, emellett minden csoportnak saját itatóval kell rendelkeznie)
- a 32-38. oldalon vannak megoldási tippek :)

Játékos életkora: 3+
Játékosok száma: 1-2 fő
Feladatok száma: 60 db

A játék a következőket tartalmazza:
- tábla
- 2 x hosszú kerítés
- 3 x közepes kerítés
- 1 x rövid kerítés
- 1 x sarokkerítés
- 2 x nyúl
- 2 x csirke
- 2 x kacsa
- 2 x liba
- 3 x itató
- használati útmutató

Méretek:
- tábla: 23cm x 18cm
- kisállat: kb. 3cm x 4cm

A gyermekek interperszonális készségei fejlesztésének egyik leghatékonyabb módja, ha különböző játékokat játszanak szeretteivel. A társas-, kártya- és egyéb játékok fejlesztik az intelligenciát, azt a képességet, hogy hatékonyan fejezzük ki magunkat, és kommunikáljuk szándékainkat, vágyainkat másokkal.
A készlet nagyon szép színes dobozba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

Kategóriák