JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Brainpower - gondolkodást fejlesztő ügyességi játék

A Brainpower egy játék, amelyben a koncentráció és a kézügyesség számít. Játék közben a gyermeknek lehetősége van gyakorolni az arcizmokat, a koordinációt és a légzést. Izgalmas szórakozás egy kis versengés mellett nagyszerű módja annak, hogy együtt töltsd az időt.

Készlet tartalma:
- műanyag állvány,
- 3 db kétoldalas táblakártya,
- 2 golyó,
- homokóra.

Játékszabályok:
A játék megkezdése előtt válasszon ki egy táblát, és helyezze be az alapba. A színes grafika jól látható a kilenc lyukon keresztül. A táblákon számok és betűk különböző módon jelennek meg. Az első mezőre helyezzük a labdát, például az A betűvel vagy az 1-es számmal. A feladatunk az, hogy fújjunk úgy, hogy a labda a bázis mentén ábécé vagy számsorrendben mozogjon. A grafika szétszórva van a táblán, ezért alaposan meg kell tervezned, hogy milyen erősen kell fújni a labdát, ami nem olyan egyszerű! Ha hibázunk, vagy rossz mezőre esik a labda, vissza kell vinni a rajtba.

Hogy még izgalmasabb legyen a játék, használhatunk homokórát, vagy egyszerűen csak mérjük az időt. Ideje elkezdeni a versenyt!

Az állvány méretei: kb 14 cm x 14 cm x 3 cm
Golyó átmérője: kb 2,5 cm

A készlet színes dobozba van csomagolva.

Kategóriák