JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Dinoszauruszok világa csavarozós építőjáték csavarhúzókkal

Hozd létre a dinoszauruszok őskori világát az elemek összecsavarásával, és érezd jól magad, amennyit csak akarsz. A készlet tartalmaz elemeket a jól ismert Spinosaurus, a theropoda csoport legnagyobb dinoszaurusza és az egyik legnagyobb húsevő dinoszaurusz összeállításához. 
A készlet minden bizonnyal örömet okoz ezeknek a hüllőknek a kedvelői számára. A szerkezet alapja egy lyukakkal ellátott doboz, amelybe  képzeletünk szerint, vagy a mellékelt képes instrukció segítségével csavarozhatjuk be a készletben található különféle elemeket. 

A kreatív blokkok segítenek fejleszteni a térbeli képzelőerőt, a kézi készségeket és a motoros koordinációt. A játékon keresztül a gyermeknek lehetősége nyílik a logikus gondolkodás elsajátítására, a tárgyak felhasználására, egymáshoz illesztésére. A szülők számára ezek felejthetetlen pillanatok, amelyeket gyermekeikkel szórakozva tölthetnek.

A készlet tartalma:
- fúró (2 db AA elemmel működik - 2 x 1,5 V - nem tartozék)
- kulcs
- 2 db hegy
- műanyag elemek
- 40 db csavar
- 20 db. sapkák
- 20 db. műanyag csapok
- fűzőlyuk csavarhúzó
- 6 db. szög
- 4 tábla karton elemekkel
- kézikönyv


Az építés fejleszti a kézügyességet, a koncentrációt és a térbeli képzelőerőt, valamint türelemre tanít. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy jól érezze magát szeretteivel. 
Az ilyen játékoknak köszönhetően a gyerekek több időt tölthetnek társaik között vagy szüleikkel, miközben új készségeket sajátítanak el. A készlet színes, esztétikus dobozba van csomagolva , ajándéknak is tökéletes.

Kategóriák