JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Éhes teknősök ügyességi társasjáték

Ez az ügyességi társasjáték két ember számára nagyon szórakoztató. A teknősök szívesen megeszik a pályára dobált labdácskákat, amelyik a legtöbb labdácskát eszi meg, az a teknős nyer. 
Az éhes teknősök remek szórakozást nyújtanak gyerekeknek és szülőknek egyaránt. Kényelmesen leülünk és megetetjük az éhes állatokat. A kerek alapon 2 teknőst találsz, melyeknek csak a farkukra kell nyomni, hogy kinyíljon a szájuk. Válasszon egy-egy állatot, és próbáljon meg minél több labdácskát elkapni a pályán. Amikor a teknősök megették az összes labdácskát, számolja meg őket, és nézze meg, ki nyert. És persze az nyer, akinek sikerült a legtöbbet ennie.

Ügyességi készségeket fejlesztő, reflexekre, színekre és egészséges versengésre tanító játék. Lehetővé teszi a gyermek számára, hogy aktívan töltsön időt társaik csoportjában vagy családjával és barátaival.

Játékosok száma: 2 fő

A készlet tartalma:
- 1 alap a játékhoz
- 2 teknős
- kupolába zárt színes labdácskák

Tábla mérete: 19 x 16 x 6 cm

A készlet teljes egészében műanyagból készült, vonzó színekben. A játék tökéletes lesz otthoni esti játékokhoz, születésnapi bulikhoz, iskolai szünetekben is. A gyermekek interperszonális készségei fejlesztésének egyik leghatékonyabb módja, ha különböző játékokat játszanak szeretteivel. Ideális ajánlat családi szórakozásra vagy baráti mulatságra. Az ilyen játékoknak köszönhetően a gyerekek több időt tölthetnek szüleikkel.


Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Kategóriák