JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Éhes vízilovak ügyességi társasjáték

Szórakoztató ügyességi játék, amelyben minél több labdával kell "etetni" a vízilovakat. Tehát nézd meg, melyik víziló eszik a legtöbbet? A kis vízilovak mozgó farka segítségével kinyithatod a víziló száját és beszívhatod a golyókat ezeknek az aranyos állatoknak a hasába. Miután elkapta az összes golyót, számolja meg, hány golyó van az egyes játékosok edényében. Az nyer, aki a legtöbbet gyűjti. A játék reflexekre, színfelismerésre, ügyességre és ravaszságra tanít. A játék egy részből áll... így nem veszítesz egyetlen labdát sem!


A készlet tartalma:
- 10 golyó
- alap vízilovakkal

A 2 fős játék ügyességet igényel és feszültséget teremt. Könnyen megtanulható és szórakoztató.

A játék méretei: alap 19 cm x 15 cm

A gyermekek interperszonális készségei fejlesztésének egyik leghatékonyabb módja, ha különféle játékokat játszanak szeretteikkel. A társasjátékok, a kártyajátékok és egyebek fejlesztik az intelligenciát, azt a képességet, hogy hatékonyan fejezzük ki magunkat, és kommunikáljuk szándékainkat és vágyainkat másokkal. Egy ügyességi játék a legkisebbeknek egy praktikus, kis méretben fantasztikus szórakozás az egész családnak és a barátoknak! A játékot bárhová magaddal viheted!

Kategóriák