JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Elektronikus memóriajáték kétféle játékmóddal

Ez az elektronikus memóriajátk egy fantasztikus játék, amely segít gyakorolni a memóriánkat és a koncentrációnkat. Játszhatunk egyedül vagy másokkal, versenyt szervezve a memorizálás bajnokává.
A konzol érdekes, modern megjelenése a fiatalabb játékosokat is játékra ösztönzi. Kész? Szóval tessék!

A játéknak két játékmódja van, amelyek a konzol bal oldalán található csúszkával állíthatók be. A mód kiválasztása után indítsa el a játékot a jobb oldali gomb megnyomásával.

Játékmódok:
- 5 egymást követő elemmel kezdünk, és minden körrel még egy izzó mezőre kell emlékeznünk. Csak egy lehetőségünk van arra, hogy a munkát megfelelően elvégezzük. Ha sikerül, vidám dallamot fogunk hallani, és minden színben ragyog a konzol. Ha azonban hibázunk, veszteséges hangot fogunk hallani. Új játék indításához ismét meg kell nyomnunk a konzol jobb oldalán található gombot.
- A diódák egyenként világítanak, és az lesz a feladatunk, hogy megnyomjuk azt a világító gombot, amelyik utoljára világított. Eleinte könnyűnek tűnhet, de később komolyan át kell gondolnunk, hogy az adott gomb korábban világított-e, vagy esetleg csak világított? Ahogy eddig is, most is csak egy esélyünk van, úgyhogy kapcsolja be és gondolkodjon! Sok szerencsét.

A játékmódtól függetlenül a játék sok órányi nagyszerű, izgalmas szórakozást biztosít. Hasznos lesz barátokkal való találkozáskor, családdal időt eltölteni, utazás közben vagy a váróteremben várakozni.

Méretek: kb. 16 cm x 11 cm x 3 cm

A készlet színes, esztétikus dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes. 

Kategóriák