JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Fából készült multifunkciós 6 az 1-ben társasjáték

A fából készült játékkészlet 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára. A játék teljes egészében fából készült, így tartós és biztonságos gyermeke számára. A készlet egy nagy fa alapból és 2 db kétoldalas falapból áll. A játékot kettő-négy játékos játszhatja.
A játék során ezzel a készlettel fejleszti a kéz-szem koordinációt és a motoros készségeket. A játékok nem csak szórakoztatóak, de mindenekelőtt fejlesztik a képzelőerőt, megtanítják a jóslást és a döntéshozatalt. Fejlesztik a szociális és interperszonális készségeket.
A nagy alapon  mindkét oldalon dáma található. Az a játékos nyer, aki először mozgatja az összes bábuját a csillag ellenkező oldalára.
Az első táblán az egyik oldalon a Kígyók és Létrák játék, a másikon a sakk, állatrajzokkal.
A Kígyók és létrák játékot kettő-négy játékos játszhatja. Ha egy játékos a létra alsó végén áll, a figuráit a létra fokai mentén mozgatja a tetejére, de ha a kígyó fején áll, akkor a kígyó farkán visszamegy a legalsó mezőre. Természetesen az nyer, aki először ér fel a csúcsra.
Állatrajzokkal ellátott sakkjáték, ezt a gyerekváltozatot 2 fő játszhatja. Mindenki a tábla másik oldalán lévő állatrajzokra helyezi a mancsát, majd egyik mezőről a másik szabad mezőre mozgatja a gyalogokat. Ha a mezőt az ellenfél gyalogja foglalja el, akkor elfogjuk az ellenfél gyalogját. A játék célja az ellenfél királyának elfogása. A királyt oroszlánként ismerik. Az a játékos nyer, aki sakk-mattot vág a királyhoz.
A másik táblán a LUDO játék van az egyik oldalon, a GO a másikon.
A Ludo játék állatos változata magában foglalja az összes darab áthelyezését a dobozokból a tollba. A játékot 2-4 játékos játszhatja. A játékot a legfiatalabb játékos kezdi a kocka dobásával. Ezután annyi mezőt mozgat a gyalog, ahány mező van a kockán. Az nyer, aki először az összes darabját a tollba helyezi.
A GO játék  két játékos számára készült. A játék egy üres táblán kezdődik. A játékosok váltakozó fekete-fehér bábukat helyeznek el a vonalak metszéspontjában. A fekete bábukkal rendelkező játékos kezd. A táblára tett bábukat nem lehet mozgatni, de az ellenfél elkaphatja őket. A játék során egy vagy több bábu befogható úgy, hogy teljesen körülveszi őket, azaz kitölti a körülöttük lévő összes üres teret. Az a játékos nyer, aki az ellenfél táblájának nagy részét elfoglalja.

Méretek:
- tábla kb 29 cm x 28 cm x 4 cm,
- játéktáblák kb 27 cm x 28 cm x 0,3 cm,
- kiszerelés kb 28,8 cm x 29,5 cm x 5 cm.

Készlet tartalma:
- állvány,
- 2 db kétoldalas játéktábla,
- dáma 11 zöld, 11 piros, 11 sárga, 11 kék, 11 rózsaszín, 11 narancssárga,
- sakk- vagy kígyó- és létrajáték figurái 8 sárga és 8 piros,
- bábu Ludo játékok 4 piros, 4 sárga, 4 kék, 4 zöld,
- 2 dobókocka,
- bábuk 35 fekete és 35 fehér

Kategóriák