JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Építkezési terület építőipari járművekkel

Építőipari jármű kedvelő gyerekek számára készült. A készlet egy akadályokkal ellátott pályából áll, amelyet kisgyermekünk biztonságosan el tud vezetni a rakodási útvonaltól az összes építőipari jármű kirakodásáig.
A narancssárga orsó segítségével minden kanyarban végigvezethetik az autókat. A piros orsó lehetővé teszi, hogy magasabb szintre húzza a járművet, a sárga karral pedig felemelheti a liftet.  A szürke kar felemeli a jelzést, a kék gomb pedig feldobja az autót és ráhelyezi a sárga daru mágnesére.


Egy építőmérnök figyeli az egész útvonalat. A pálya három építőkocsival van felszerelve, mint például billenő, betonkeverő, egy vízszállító tartályhajó és egy helikopter. A játékhoz tartozik egy torony, amelyre egy digitális elemes óra került, aminek köszönhetően építtetőnk meg tudja majd mérni a megtett útvonal idejét, de nem mindet, az óra bekapcsolása után vidám dallam szólal meg. A készlet teljes egészében műanyagból készült, saját kezűleg kell összeszerelni.

Pálya mérete:
- útvonal hossza 170 cm
- út szélessége 3 cm
- hossza 39 cm x 36 cm x 26 cm

Az autók méretei:
- 4 cm x 2,5 cm betonkeverő
- 4 cm x 2,5 cm hordó kocsi
- 4 cm x 2,5 cm billenő
- 4 cm x 4 cm helikopter

A készlet tartalma:
- billencs
- tartálykocsi
- betonkeverő
- helikopter
- építő figura (7 cm x 4 cm)

Ez a termék sok órányi felejthetetlen szórakozást biztosít az építőipari autók minden rajongójának. A készlet nagyon szép színes dobozba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

Kategóriák