JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Fából készült konyha, fény és hangeffektusokkal

A fából készült konyha felszereléssel 3 éves kortól ajánlott. Igényesen elkészített, gazdagon felszerelt, tetszeni fog gyermeke számára. A javasolt konyha kiváló minőségű fából, masszív és tartós anyagból készült, stabil és ellenáll a külső sérüléseknek. Úgy néz ki, mint egy igazi konyha, ami nagyon fontos gyermeke számára. A fából készült konyha és fa berendezési tárgyai biztonságos, nem mérgező festékekkel lettek lefestve. A konyha színe semleges, fiúknak és lányoknak egyaránt megfelelő lesz. A fából készült konyha sok éven át szolgálja gyermekét. A konyhával való játék kreativitásra tanít, fejleszti a képzeletet, pozitívan befolyásolja gyermeke fejlődését, ugyanakkor sok pozitív érzelmet és benyomást kelt.  

A konyhában hang- és fényhatások vannak. LED-es lámpák a háztető felett, villogó lámpák a hűtőszekrény vízadagolója mellett, megvilágított, villogó fűtőlapok. Hangeffektusok, például a főzés és a sütés hangja, a víz kiöntésének hangja.

Az általunk bemutatott konyhagarnitúra számos elemből áll, mint például hűtőszekrény fagyasztóval és vízadagolóval, mikrohullámú sütő, mosógép, sütő, csap, mosogató, páraelszívó, telefonbábu, serpenyő tükörtojás, fedős fazék, merőkanál, 2 lapát. Minden ajtóban van egy zsanér és egy mágnes, amely megakadályozza az ajtó automatikus kinyílását. A csomag tartalmazza a konyhai összeszerelési útmutatót. A készlet AAA elemekkel működik (3 x 1,5 V) - LED lámpák a háztető felett, AAA (2 x 1,5 V) - vízelosztó, AAA (2 x 1,5 V) - fűtőlapok. Minden elem mellékelve. 

Funkciók:

- megvilágított háztető,

- villogó lámpák a vízadagolón,

- világító, villogó fűtőlapok,

- főzési és sütési zajok,

- víz ömlésének hangja az adagolóból,

- kinyitott hűtőszekrény,

- nyitott tűzhely,

- kinyitható mosógép,

- nyitható mikrohullámú sütő,

- csaptelep mozgatható csapokkal,

- mozgatható gombok a sütőben.


Méretek:
- konyha szélesség; kb 88,5 cm, magasság kb 86,5 cm, mélység kb 30 cm,

- egy edény fedővel; kb. 6 cm x 15 cm x 10 cm,

- serpenyő; kb. 19,5 cm x 10 cm x 3 cm,

- tojás; kb. 7 cm x 7 cm x 3 cm,

- spatula és merőkanál; kb. 18 cm x 6 cm,

- csomagolás; kb. 99,5 cm x 49 cm x 23 cm,

- konyha súlya; kb. 18 kg,

- súlya csomagolással; kb.19,5 kg.

Kategóriák