JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Fából készült konyhai robotgép

A gyereknek szánt fa mixer minden kis szakácsnak és szakácsnőnek egy szuper ajánlat. Egy nagyon hatékony játék minden kis szakácsnak csodálatos kalandot nyújt a főzéssel, házi ételek elkészítésével babáinak és mackóinak. A készlet teljes egészében fából készült, kivéve a műanyag tálat.
A főzéssel való játék lehetővé teszi, hogy minden gyermek utánozza a szüleit, és régóta köztudott, hogy a gyerekek szeretik nézni és utánozni a felnőtteket. 

A készlet tartalma:
- egy fából készült konyhai robotgép mozgatható lapáttal
- egy fa keverőkanál
- egy műanyag tál

Paraméterei:
- hossza: 19 cm
- szélessége: 10 cm
- magassága: 18 cm

A mindennapi élet eszközeit utánzó játékok lehetővé teszik, hogy a gyerekek játékon keresztül tanuljanak, megismerjenek bizonyos tevékenységeket. Egy tapasztalt kis háziasszony konyhájából nem hiányozhat egy mixer sem. Neki köszönhetően sok finom ételt készíthet babáinak és mackóinak.
A biztonságos robottal való konyhában való játék remekül hat a gyermek fantáziájára, és valószínűleg a kis szakács által elkészített ételek lesznek a legfinomabbak.

Kategóriák