JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Fa kenyérpirító készülék pirítóssal és tükörtojással

A fából készült kenyérpirító pirítóssal és tükörtojással minden gyerek számára ajánlatos, hogy minden konyha berendezését háztartási gépekkel egészítse ki. A pirítós gyakran a reggeli királya, ropogós, illatos, ízletes. Ebben az ajánlatban a kis szakácsnak lehetősége van finom vajjal és tükörtojásos pirítóssal is tálalni... ez a tökéletes reggeli minden babának és mackónak. 

A készlet tartalma: 
- egy gombos, mozgatható fogantyús kenyérpirító 
- fatálca 
- lekvártartó
- teáskanál
- 2 x pirítós
- tükörtojás
- vaj

Méretek:
- kenyérpirító 16 cm x 9 cm x 11 cm
- tálca 13 cm x 9 cm x 4 mm
- vaj 4 cm x 3,5 cm x 1 cm
- tükörtojás 6 cm x 6 cm
- lekváros edény 5 cm, magassága 4,5 cm
- kés 11 cm x 2 cm


A kis háztartási gépek készlete minden bizonnyal változatosabbá teszi a fából készült konyha felszerelését, és mindenki szereti a pirítóst reggelire. 
A készlet remek szórakozást nyújt a bulik szervezésében, vendégfogadásban. Az egész szett nagyon elegánsan készült, visszafogott színekben.
A fából készült játékok időtlen ajánlat, amely minden kisgyermeknek örömet okoz. A fa klasszikus szépsége és tartóssága mindig is nagyra értékelték. Ez az anyag jól néz ki természetes színben és festve is. Ráadásul minden gyermek számára biztonságosak. A természetből származó alapanyag azt jelenti, hogy még ha a gyerek a szájába veszi is a játékot, akkor sem érintkezik veszélyes anyagokkal. A játékok speciális, egészségre ártalmatlan festékkel lettek festve.


Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Kategóriák