JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Fából készült orvosi táska készlet pasztell színekben

Ez a hatalmas orvosi készlet 3 év feletti gyermekek számára ajánlott. A gazdagon felszerelt orvosi készlet teljes egészében természetes fából készült . Az orvosi felszerelésekkel és kiegészítőkkel teli játék ideális ajándék lesz.

Az összes elem rendkívül masszív megmunkálása biztosítja, hogy évekre szóló készlet lehet, amely a gyermekkor gyönyörű emlékévé válik . A fát nem mérgező festékekkel festették pasztell színekre, amelyeket a gyerekek imádni fognak.

A kis orvosi készlet 30 elemből áll, amelyek sok lehetőséget adnak a szórakozásra. Sok készüléknek van mozgó alkatrésze, például fecskendő, csipesz vagy olló . Egyes kiegészítőkben mágnesek vannak, amelyek megkönnyítik a csövek és tégelyek lezárását . A játék egy tökéletesen reprodukált fém sztetoszkóppal és egy hőmérővel is fel van szerelve, cserélhető számértékekkel.

Az egész készlet elfér és kényelmesen elhelyezhető egy fém csattal és kényelmes hordozó fogantyúval ellátott fa bőröndben. Ennek köszönhetően a kis orvos felkeresheti családját vagy társait.

A legkisebbek számára nem csak az orvosi rendelőkből ismert fa kiegészítők és felszerelések jelentik a vonzerőt, hanem a betegek személyre szabásának lehetősége és az egészségtanulást segítő eszközök is. A készlet tartalmazza a beteg állapotáról szóló információs kártyákat , amelyeket a gyerekek adatokkal tölthetnek ki, valamint egy azonosítóként szolgáló fatáblát.

Ezenkívül a játék fontos ismereteket tartalmaz az emberi egészségről és szerkezetről. A lengyel és angol nyelvű könyveknek köszönhetően a gyerekek megtanulják a testük részletes felépítését, és tájékoztatást kapnak arról, hogyan néznek ki a különböző orvosok látogatásai, és hogyan kell felkészülni rájuk. Kedvenc pácienseinek különleges „Brave Patient” matricákat is ajándékozhat.

A készlet tartalma:
fecskendő - kb. 13,5 x 4 x 2,5 cm,
olló - kb. 11,5 x 6 x 1 cm,
csipesz - kb. 10 x 1,5 x 1,5 cm,
fém sztetoszkóp,
hőmérő változó hőmérséklet értékekkel - kb. 12 x 3 x 1,5 cm,
egy üveg szirup levehető kupakkal - kb. 7 x 4 x 4 cm,
egy üveg cseppek pipettával - kb. 8 x 4 x 4 cm,
tubus kenőcs levehető kupakkal - kb. 10 x 3 x 3 cm,
2 doboz kapszulákkal - kb. 4 x 3 x 1 cm,
4 db utánzat tabletta - kb. 2,5 x 2,5 x 1,5 cm,
2 tabletta utánzat - kb. 4 x 2,5 x 0,5 cm,
5 valódi szelet - kb. 7 x 2 cm,
medve alakú jelvény - kb. 12 x 8 x 0,5 cm,
műanyag jelvény zsinórral,
állvány a beteg állapotáról szóló információs lapokkal - kb. 18 x 13 x 0,5 cm,
ceruza,
3 "Brave Patient" matrica lengyel nyelven - kb. 5 x 5 cm,
3 db angol nyelvű "Brave Patient" matrica - kb. 5 x 5 cm,
fa bőrönd fém zárral és fogantyúval - kb. 25,5 x 20 x 9,5 cm,
lengyel és angol nyelvű füzet az emberi test felépítéséről (szervek, csontok, izmok, test),
lengyel és angol nyelvű füzet, amely leírja az orvosi látogatások menetét,
csomagolás - kb 26 x 22 x 11 cm.

A kis doktorkészlet kellemes színekkel és letisztult formákkal játékra ösztönzi a gyerekeket. A legkedveltebb orvosi kellékek megismerésének, valamint az emberről és egészségről szóló könyvekből való megismerésnek köszönhetően a kicsik hozzászoknak ezekhez a témákhoz, és a későbbi orvoslátogatások során bizalmasabbá válnak. Ezzel a készlettel játszva minden bizonnyal megérdemlik a "Bátor türelmes" matricát.

Kategóriák