JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

4 db fakockából álló 6 oldalas kisállatos kirakó

Az állatképekkel ellátott fakockák olyan kisgyermekek számára készültek, akik szeretik az oktatási játékokat. A képekkel ellátott fa kockák segítségével képeket készíthet egy aranyos állat képével. A kockák nagyon esztétikusan és pontosan készültek, minden gyermek számára oktató szórakozást nyújtanak. A gyerek feladata, hogy a képen látható megfelelő formához igazítva házi kedvencet építsen, kivéve, ha a gyerkőc úgy dönt, hogy megalkotja saját állatát, aminek például mackófeje és nyúltorzója lesz.

A készlet tartalma:
- 4 db képekkel ellátott fa blokk 

méretei: 4,5 x 4,5 x 4,5 cm

A kockák színei valószínűleg minden gyermeket játékra ösztönöznek.
A kockákkal való játék elősegíti a kézi készségek, a képzelet és a mozgáskoordináció fejlesztését. A játék során a kisgyermek megtanulja a formák, színek felismerését, a tárgyak használatát és egymáshoz illesztését, valamint a kreatív és logikus gondolkodást. A színes blokkok hatékony dobozba vannak csomagolva, ajándéknak tökéletes. Élénk színek, változatos és barátságos formájú tömbök tapintási és vizuális ingereket adnak, amelyek tökéletesen stimulálják a gyermek fantáziáját, kihatnak egy kis konstruktőr kreativitásának és kézi készségeinek fejlődésére.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on