JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Fekete kerek horganyzott acél kerti magaságyás 120 x 120 x 30 cm


Ez a horganyzott acélból készült kerti magaságyás nagyszerű választás hobbikertészek számára kertjük, erkélyük, teraszuk megszépítéséhez.
A 120 x 120 x 30  cm méretű, antracitból készült  ovális zöldség- és virágágyás  modern és esztétikus megoldás minden kisebb és nagyobb kertbe . Méreteinek köszönhetően sokféle növény termesztését teszi lehetővé, zöldségek és virágok egyaránt, miközben kényelmes munkavégzést és minden oldalról hozzáférhet a növényekhez. Könnyen telepíthető és karbantartható , biztosítva a művelés hatékonyságát és a kert dekoratív megjelenését.


Tökéletes különféle  növények termesztésére, a zöldségektől,  például paradicsomtól, sárgarépától és salátától a virágokig és fűszernövényekig. A kert díszítőelemeként is használható, zölddel és színekkel teli teret teremtve.


Az ágyás könnyen összeszerelhető , ami lehetővé teszi, hogy gyorsan előkészítse a termőhelyet anélkül, hogy fejlett eszközökre vagy szaktudásra lenne szüksége. Ez ideális megoldás azoknak, akik értékelik  az egyszerűséget és a hatékonyságot.
Az ágy horganyzott és porszórt acéllemezből készül  ,  amely garantálja a tartósságot és az időjárás viszontagságaival szembeni ellenállást.

 

Kategóriák