JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Fém katonai drón modell fekete színben hang- és fényeffektusokkal

A katonai drónmodell minden katonai rajongó csemege. A pilóta nélküli légi járművek a védelemben használt technológiailag egyik legfejlettebb gépek.

A modell fémből és műanyagból készült, fekete színben. A drón összecsukható szárnyakkal és mozgatható légcsavarral rendelkezik. A modell nagy előnye a visszahúzás – csak húzza hátra a játékot, és engedje el, hogy előremenjen. Amikor felgyorsítjuk a játékot, a légcsavar is elindul, ami forogni kezd. A játékot egy sík felülethez nyomva aktiváljuk a hang- és fényfunkciókat. Hallani fogjuk a motorok beindulását és hangját, a lövések, a harcok zaját, valamint bekapcsolnak az utastér és a hátsó lámpák. A drón esztétikusan, a részletekre való odafigyeléssel készült.

Méretek:
hossza kb. 20,5 cm
szárnyfesztávolsága kb. 27 cm
magasság kb. 5,5 cm

A játék 3 x AG13 elemmel működik (tartozék), dobozból kivéve használatra kész. A modell színes dobozba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

Kategóriák