JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Fisher Price gyurmakinyomó vonat 3 tégely gyurmával

Fisher Price-szal játszható kreatív készlet gyurmával minden művészetet, kézi és kreatív alkotásokat kedvelő gyermek számára ajánlott. A sok mintával felszerelt színes vonat a gyurma benyomásához, préseléséhez rendkívüli szórakozást tesz lehetővé. A készlet egy vonatból és két kocsiból áll, amelyekben egy majom, egy elefánt és egy oroszlán utazik. A vonat kéményében egy speciális műanyag kinyomó található. Egy darab gyurmát kell beletenni a kéménybe és egy felhő alakú hengerrel lenyomni, és a mozdony eleje sokféle formában kinyomódik. A vonat kerekei leválaszthatók és további formaként használhatók érdekes mintákhoz. Élénk formák, színek és mozgás segít a gyermeknek felfedezni a világot!

A készlet tartalma:
- 1 mozdony
- 2 vagon
- 3 db 59 ml-es tartály gyurmával
- 3 db állatbélyeg

A játék hatékony csomagolásba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes lesz. A játék fejleszti a gyermek kreatív gondolkodási, színfelismerési és színkombinációs képességét. Befolyásolja a manuális készségek, a képzelőerő és a koncentráció fejlődését. A készlet sok órányi csodálatos szórakozást biztosít.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on