JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Több darabból álló kis orvos, fogorvos vagy mentő készlet fa kiegészítőkkel , minden szükséges eszközt tartalmaz a sikeres játékban való mentéshez, orvosláshoz. Jól felszerelt, minden egészségügyi vészhelyzetben működik. Biztosan sok móka és öröm lesz a közös szórakozásban. A színes orvosi kiegészítők fából készültek, az orvosi igazolvány műanyag, a készletben található sztetoszkóp pedig fémből és gumiból készült. A játék sztetoszkóp a valódi berendezésekhez hasonlóan működik, meghallgatáskor a saját vagy a vizsgált személy szívét hallja. Minden egy piros, kézre álló, fogantyús elsősegély-készletbe van csomagolva.

Megjegyzés: Minden elem kellék. Játék közben ne tegyen tablettát a szájába és más apró elemeket.

A készlet tartalma:
- sztetoszkóp
- lázmérő 4 db cserélhető, színes számlappal
- csipesz
- fogkefe
- fecskendő
- csipesz
- tükör
- fúró
- zsinór
- orvosi igazolvány 
- betegkártya
- jegyzetfüzet csiptetővel
- ceruza
- paszta
-tubus: kenőcs tubus
- 3 féle tabletta
-mű fogsor
- 9 fog
- pohár
- bankjegyek
- plüss nyuszi
- piros elsősegélycsomag

A tok méretei kb. 21,5 x 13 x 15 cm

A készlet tökéletes ajándék kis orvosoknak. Nagyon színes és hatékony, sok otthoni konzultáció vagy gyermek által végzett orvosi beavatkozás során hasznosnak bizonyul majd. Az orvossal vagy fogorvossal való játék nagyszerű módja annak, hogy gyermeke hozzászokjon az orvosi eszközökhöz, és megszabaduljon attól a félelemtől, hogy orvoshoz vagy fogorvoshoz kell fordulnia. Az empátia és az érzékenység tanítására is kiváló. A csomagolás, amelybe a készlet be van csomagolva, fólia.

Kategóriák