JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Interaktív oroszlános mozdony mozgatható kormánnyal, tárolórekesszel

Ez az oroszlános mozdony már 3 éves kortól bevezeti a gyerekeket a vasutas kalandok világába . A mozdony formájú interaktív kismotor egy rendkívüli játék, amely nem csak örömet okoz, hanem fejleszti a legkisebbek képességeit is.

A mozdony kiváló minőségű, tartós és biztonságos műanyagból készült , és számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek minden utazást felejthetetlen élménnyé tesznek. A modell 6 kerékkel rendelkezik , amelyek közül 2 elöl forgatható , lehetővé téve a pontos manővereket. A kormánykerék is mozgatható és forgatható. Ezenkívül az ülés alatt található egy tárolórekesz az apró tárgyak számára , így gyermeke magával viheti kedvenc kütyüit.

A színes mozdony nemcsak remek szórakozást nyújt, hanem gyönyörű kidolgozásával és megjelenésével is elragadtatja . Minden részletre odafigyelve készült, kiváló minőségű, tartós műanyagból. Élénk, vidám színek vonzzák a figyelmet, az oldalakon és a háttámlán pedig aranyos állatmotívumok adnak mesebeli karaktert. A mozdony elején oroszlán motívum látható, büszkén kopott koronával . Ez a tökéletes választás a kis állatbarátok számára.

Az interaktív motorozás nemcsak szórakozás, hanem tanulás és a képességek fejlesztése is egyben. A kisgyermek fejleszti a motoros koordinációt , fejleszti a motoros készségeket és megtanulja az egyensúly fenntartását . Ezenkívül a mozdony hangja és a villogó lámpák , amelyek a kormányon lévő gombbal aktiválhatók, minden gyermekben felkeltik a kíváncsiságot és örömet.

A mozdony méretei:
mozdony kb. 50 x 22 x 45 cm,
a kocsi szélessége kinyújtott lábtartókkal: kb. 30 cm,
kerék átmérője kb. 10 cm,
kerék szélessége kb. 3 cm,
ülőmagasság kb. 24 cm,
csomagolás kb. 58,5 x 31,5 x 23 cm.
A mozdony 2 darab 1,5 V elemmel működik, melyek nem tartoznak a készlethez.

Kategóriák