JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A Mattel Jurassic World Dominion című filmjében szereplő Siamosaurus dinoszaurusz igazi csemege a produkció rajongóinak, a gyűjtőknek és az őskori hüllők szerelmeseinek. A részletgazdag kidolgozás, a dinoszaurusz bőrét utánzó érdekes textúra, a valósághű színek és a részletekre való odafigyelés a veszélyes Siamosaurust igazán fantasztikusan festik.  A dinoszaurusznak mozgatható végtagjai vannak, amelyek karmokkal végződnek. A farokban lévő gomb megnyomása után kinyitja az állkapcsát, és fenyegetően bepattintja fogas száját, a farok jobbra-balra mozgatása a fejét is oldalra mozgatja, a farok fel-le mozgatása pedig felemeli és megbillenti a fejét.  Mindez még érdekesebbé és dinamikusabbá teszi a szórakozást. 
Az ingyenesen letölthető Jurassic World Facts alkalmazásnak köszönhetően (Androidra és iOS-re) egy dinoszauruszok által uralt világba költözhet, és egyenesen a „Jurassic World: Dominion” világából indulhat kalandra. A kiterjesztett valóság opcióinak aktiválásához meg kell találni a dinoszaurusz hátában elrejtett DNS-kódot, és be kell szkennelni a választott mobileszközzel. Az alkalmazás használatával a szórakozás egy másik szintre emelkedik. Egy nagyszerű alkalmazásnak köszönhetően csodálatos pillanatokat élhet át a veszélyes dinoszauruszok uralta világban. 
Remek ajándékötlet a Jurassic World rajongóknak, különösen azoknak, akik szeretik a Jurassic World filmeket, a dinoszauruszokat és kedvenc jeleneteiket .

A dinoszaurusz méretei:
- hossza: kb. 36 cm
- szélesség: kb. 7,5 cm
- magasság: kb. 15 cm

A Siamosaurus dinoszaurusz színes, nyitott dobozba volt csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

 

Keresse a sorozat további elemeit a webáruházunkban!

Kategóriák